Cum sa joci la loto online


Cumpara 1 bilet LOTO si primesti 1 bilet GRATIS!

Datorita platformelor de loterie online, accesul la cele mai mari Jackpot-uri din lume nici ca putea fi mai simplu.

Click Now!

Care sunt pasii de urmat pentru participarea la loteriile online?

Pentru a beneficia de acestea, nu este nevoie decat de inscrierea pe unul din site-urile specializate in acest domeniu si sa va conectati pe cont, urmand ca apoi sa:

1. Alegeti biletul la una dintre cele 48 de loterii online din intreaga lume
2. Alegeti numarul extragerilor la care doriti sa participati
3. Alegeti data extragerii la care doriti sa jucati, cat si numarul de saptamani dorite pentru a juca numerele alese de dumneavoastra
4. Selectati numerele de pe bilet, printr-un simplu click pe acestea; numerele alese sunt imediat selectate si scoase in evidenta, prin schimbarea culorii; in cazul in care v-ati razgandit si doriti sa schimbati numarul, nu va ramane decat sa dati un click pe acesta
5. Puteti schimba modul de joc clasic, care consta in alegerea personala a numerelor ce se cred a fi castigatoare, cu varianta numerelor aleatorii, cu ajutorul unui buton ce va alege numerele la intamplare

Odata indeplinite aceste cerinte, managerii birourilor locale urmeaza sa achizitioneze biletul online, in numele clientului, urmand ca apoi, acesta sa fie scanat si introdus in contul jucatorului. Toate aceste operatiuni se cer a fi indeplinite inainte de extragere. Astfel, datorita acestor precautii, biletul este pastrat in cele mai optime conditii de siguranta, managerilor revenindu-le totodata obligatia de a superviza colectarea castigurilor.

6. Consultati copia scanata a biletului in contul online personal, bilet cumparat inainte ca extragerea sa inceapa
7. Asteptati notificarile, in cazul in care va numarati printre castigatori. Alertele sunt trimise automat, prin intermediului e-mail-ului sau sms-ului

In cazul unui castig, premiul este automat platit in contul personal, 100% securizat, fara a se percepe vreun comision. Acesta poate fi retras din cont sau, la alegere, folosit in achizitionarea unui anumit numar de bilete de loterie online.

Unde sa joci la loteriile online

Unul dintre marile avantaje ale loteriei online sta in posibilitatea comandarii biletelor online. Acestea pot fi achizitionate de la orice loterie dorita, din intreaga lume, prin intermediul unei agentii online. Inregistrat si pastrat in conditii de maxima siguranta, biletul este introdus intr-un program electronic care se bucura de cele mai bune si eficiente sisteme de securitate. In cazul unui castig, agentia online este pregatita sa transfere automat premiul in contul personal al clientului, fapt ce pare sa multumeasca si sa atraga jucatorii de loto online.

Un exemplu de o astfel de agentie este si platforma online Jackpot, un site cu o traditie in acest domeniu de mai bine de 10 ani. Alegerea unei loterii online ca The Lotter permite accesarea a 57 de loterii oficiale, loterii recunoscute in intreaga lume pentru colectia impresionanta si completa de jocuri si tehnologii avansate in acest domeniu. Accesul instant la biletele emise de peste zeci de loterii online, cu rezultate a peste 70 de loterii, disponibile in 12 limbi, sunt doar cateva dintre motivele pentru care jucatorii aleg acest mod de participare online. Cu o traditie de peste 11 ani, The Lotter, se bucura de o calitate a serviciilor impecabile, fapt ce nu face decat sa atraga din ce in mai mult clienti. Cu peste un million de participanti din intreaga lume, aceasta platforma online ofera clientilor servicii non-stop in ceea ce priveste consilierea loto profesionala, iar acest fapt se datoreaza, in primul rand, accesului rapid la internet, prin intermediul e-mail-ului si chat-ului.

Win Trillions reprezinta o alta optiune pe care jucatorii loteriei online nu o pot trece cu vederea. Lansat in 2005, site-ul ofera clientilor acces la peste 50 de loterii, din 118 state. Cunoscuta ca una dintre cele mai importante platforme online, ce ofera acces la o gama intreaga de jocuri loto online din intreaga lume, Win Trillions se bazeaza pe un sistem de subscritie. Mai exact, jucatorul care se inregistreaza pe acest site poate comanda o singura data biletele cu numerele dorite, urmand ca acesta sa fie automat inscris la extrageri, pe o anumita perioada de timp. Mai mult decat atat, folosirea unui cod promotional ofera jucatorului 10% discount la subscritiile contractate.

Conga Lotto reprezinta o alta optiune a jucatorilor de loterii online. Considerata un paradis al premiilor uriase, Conga Lotto Online ofera clientilor acces la cele mai importante loterii online, ca Mega Millions, PowerBall, si nu numai. Cu clienti din peste 140 de state, compania este renumita pentru serviciul global pe care il ofera. Este cunoscuta ca loteria cu cele mai mari Jackpot-uri, ce pot depasi cu usurinta 100 de milioane de dolari. Odata inscrisi pe site, jucatorilor nu le ramane decat sa isi aleaga loteria preferata, numarul de bilete dorite spre achizitionare, cat si numerele pe care acestia doresc sale ghiceasca. De restul se ocupa Conga Lotto, prin trimiterea de notificari pe e-mail atunci cand Jackpot-ul ajunge la o anumita suma, sau atunci cand biletul se dovedeste a fi unul castigator.

Cele mai mari loterii din lume

EuroMillions, cea mai mare loterie din Europa, se afla pe locurile fruntase in ceea ce priveste preferintele europenilor, atunci cand vine vorba despre jocurile loto online. Desfasurata in 9 tari europene, aceasta este cunoscuta ca una dintre cele mai importante loterii internationale, cu sute de mii de fani in intreaga lume, datorita premiilor atragatoare, sub forma de vacante si bilete ce permit accesul la cele mai importante evenimente sportive. Infiintata inca din anul 2004, EuroMillions se poate mandri cu poturi medii de 60 de milioane de euro, saptamanale, aici fiind excluse castigurile de pe parcursul anului. Extrem de simplu de urmat, regulile EuroMillions sunt populare in intreaga lume. Acestea implica alegerea a 5 numere din totalul de 50. Pe langa acestea, jucatorului i se permite alegerea a inca 2 numere din 11, cunoscute si sub denumirea de ''Lucky Stars''. Castigator va fi jucatorul care reuseste sa ghiceasca toate numerele, aici fiind incluse si cele speciale (''Lucky Stars'').

Loteria Americana PowerBall se numara si ea printre cele mai mari loterii online din lume, reprezentand, totodata, cel mai atractiv joc coordonat de Asociatia Multistatala a Loteriilor. Cu un premiu de minimum 40 de milioane de dolari oferit, potul cel mare de la PowerBall poate ajunge de ordinea sutelor de milioane de dolari, toate acestea datorita reporturilor, care fac acest lucru posibil. Regulile Loteriei Americane PowerBall sunt si ele unele extrem de simple. In extragerile jocului sunt prezente doua urne, fiecare urna continand cate un set de bile. Asemanatoare cu restul loteriilor, modalitatea de desfasurare a jocului sau a partidelor nu implica alti factori ce pot pune in dificultate jucatorul. Formatul jocului de loto PowerBall consta in alegerea de catre jucator a 5 numere din 59, sub forma unor bile albe, plus un numar loto suplimentar dintr-un total de 35 (PowerBall), de culoare rosie. Potul cel mare este castigat de jucatorul care ghiceste toate cele 6 numere extrase. Nici categoria a doua nu este de neglijat, aici premiul garantat avand o valoare de 1 milion de dolari!

Detinatoare a recordului pentru castigarea celui mai mare premiu din loteria Americana, in valoare de 650 de milioane de dolari, loteria Mega Millions USA se prezinta ca fiind unul dintre cele mai de succes jocuri de loto. Desfasurate de doua ori pe saptamana, extragerile Mega Millions pot fi urmarite in fiecare zi de marti si vineri, bucurandu-se, in acelasi timp, de jucatori din peste 44 de state din SUA. Regulile sau formatul acestui joc loto online de mare amploare consta in alegerea de 5 numere dintr-un total de 56, plus un numar loto, suplimentar, cunoscut ca MegaBall. Numarul bonus este un numar extras de la 1 la 46, iar castigarea marelui premiu este posibila doar in situatia in care jucatorul ghiceste toate cele 5 numere, plus numarul bonus. Insa asta nu e tot! Pe langa Jackpot-ul Mega Millions, loteria ofera multiple premii in bani, fiecare calculate in functie de numerele ghicite corect. Cu cat mai multe numere ghicite, cu atat si sanse mai mari de castig!