Despre jocul la ruleta electronica


Ruleta pe internet devine cel mai jucat joc

Castigand din ce in ce mai mult teren in domeniul jocurilor de noroc pe internet, ruleta online ajunge sa fie cunoscuta si practicata de un numar impresionant de persoane, atrase fiind de castiguri si sentimente puternice, chiar si de necunoscut. Ruleta se numara printre cele mai cunoscute, emotionante si preferate jocuri din cazinourile online. Obiectivul jocului consta in plasarea unui pariu asupra unui numar din cele 37 existente pe roata, in care se crede ca bila se opreste. Jucatorul pune in joc o anumita suma in locul unde acesta anticipeaza ca bila se va opri, pe masa de ruleta.

Strategii folositoare in jocul de ruleta online


Pariul pe grupuri

Un sfat venit din partea jucatorilor mai experimentati este plasarea pariulului pe grupuri. Mai exact, plasarea pariului pe numarul initial. Pentru a intelege mai bine aceasta strategie, se ia ca exemplu numarul 10. Urmatorul pas recomandat sta in plasarea a cate unui jeton pe numarul 6, respectiv 14. In acest fel, jucatorul are posibilitatea de a avea parte de multiple cai de castig, obtinand astfel, atat castigul de pe numar, cat si castigurile rezultate din urma pariului pe grupuri.

Importanta castigului

Realizarea pariului, prin decizia selectiei de numere, poate fi indeplinita cu ajutorul coloanei din centru. In cazul unui castig, numerele selectate in coloana din centru aduc un numar important de unitati in final.

Jocul la roata europeana

Cu toate ca, majoritatea jucatorilor sunt de parere ca atat ruletele, cat si modul de joc sunt asemanatoare, daca nu chiar identice, realitatea sta intr-un mod diferit. Intr-un joc de ruleta pe internet, rotile ruletelor sunt diferite. Astfel, ruleta online este recomandata a fi jucata la roata europeana, si nu la roata Americana. Explicatia sta in zerourile existente pe fiecare tip de roata: pe roata europeana poate fi gasit un singur zero, in timp ce pe roata americana se poate observa un zero, dar si un dublu zero, scazand astfel posibilitatea realizarii unui eventual castig.

Incheierea jocului

Strategia cea mai inteligenta la o masa de casino ruleta sta in decizia de a renunta atunci cand momentul o cere. O regula pe care multi jucatori o incalca, insa pe propiul risc. Incheierea jocului este necesara in momentul in care este evidenta o pierdere prea mare din fondurile existente. Limitarea intr-un astfel de joc nu poate duce decat la castiguri pe viitor si la un numar scazut de pierderi financiare. Continuarea unui joc de ruleta intr-un cazino online, fara fonduri suficiente, duce, cu siguranta, la situatii neplacute, in care jucatorul nu se poate alege decat cu un grad de incordare si stress,vizibile pe tot parcursul jocului.

Un jucator inteligent se poate folosi de aceste strategii pentru o mai buna stapanire a jocului de ruleta online, chiar daca ruleta este considerate a fi mai degraba, un joc de noroc si mai putin de gandire. Combinand metoda potrivita de joc cu o sansa de noroc, se pot obtine castiguri pe termen lung si mai putine pierderi pe viitor, 'teorie' confirmata chiar si de cei mai profesionisti jucatori ai ruletei online.