Cum sa joci la loto online


CUMPARA BILET LA LOTERIA DE SUTE MILIOANE IN SUA, ITALIA SI ORICE TARA DIN LUME!
CLICK AICI SA INCEPI, SE POATE SELECTA LIMBA ROMANA


PROMOTIE >> Cumperi un bilet si primesti un bilet gratuit!

LOTERIA ONLINE

Asemenea jocurilor de noroc prezente in cazinourile terestre, mutate acum si in cazinourile online, loteria urmeaza si ea aceeasi traiectorie, cea a mediului virtual, in care avantajele acesteia ajung sa le depaseasca pe cele a unei loterii din lumea reala. Premiile loteriei online sunt unele uriase, urmate de bonusuri si oferte greu de imaginat, chiar si pentru cei mai impatimiti si fideli jucatori.
Platforma online "The Lotter" ofera jucatorilor acces la toate loteriile online, intr-un singur loc. Regulile si modul de joc din loteriile online sunt aceleasi, singura diferenta constand in economisirea timpului, prin simplul avantaj online. Pe langa optiunea de a juca online la loterie, platforma "The Lotter" permite vizualizarea rezultatelor din numeroase loterii online, fapt ce nu poate decat sa multumeasca si mai mult fanii acestor jocuri. Accesul se poate obtine prin inregistrarea unui cont, inregistrare care poate fi urmata de surprize numeroase si placute, ca de exemplu, primirea de credite gratuite, egale cu valoarea sumei transferata in cont, la acel moment.
Din ce in ce mai multi jucatori aleg varianta de loterie online, datorita numeroaselor avantaje pe care mediul virtual le ofera, spre deosebire de cel real. Un motiv in alegerea loteriei online sta in modul rapid de participare la tragerile zilcine sau saptamanale, la doar un click distanta, spre deosebire de sediile reale, in care cozile la ghisee sunt interminabile si epuizante. Posibilitatea formarii de abonamente la bilete sustine inca o data avantajele loteriei online, prin faptul ca jucatorul poate achizitiona in mod direct biletele, datorita sumei si bonusurilor existente in cont.

De ce jocul la loteria online?

Pentru ca, in afara faptului ca participarea la loteria online este una mai mult decat comoda, exista si numeroase promotii de care participantii se pot bucura, fara a depune nici un efort. Ofertele incep sa curga chiar de la prima inscriere, continuand apoi cu o gama intreaga de suprize si bonusuri unice , intalnite doar in jocurile celor peste 40 de loterii online din lume.

Click Now!

Bonusul de bun venit

Promotia Bonusului de bun venit este dedicata jucatorilor inregistrati pentru prima data la o loterie online. Noii participanti sunt inscrisi automat in promotia bonusului de bun venit, prin simpla cumparare a unui bilet loto. Practic, acestia primesc, pe langa biletul cumparat la prima inregistrare, un al doilea bilet gratuit.

Mai exact, la achizitionarea primului bilet loto online, este transferata automat o suma de bani bonus in contul clientului, suma care, mai apoi, poate fi folosita in cumpararea altui bilet, pentru sanse mai mari de castig.

Clubul VIP

Jucatorii care participa la cele mai importante extrageri online din lume sunt jucatorii care se bucura de serviciile speciale ale Clubului VIP. Membrii Clubului VIP se pot bucura de:

- Economii lunare de pana la 20%, prin sansa participarii la cele mai prestigioase loterii cu o singura intrare, obtinerea de abonamente si reduceri la extragerile multiple
- Servicii de prima clasa, cat si de consultanta personala a contului detinut, prin care, cu ajutorul echipei de profesionisti, se primesc cele mai bune informmatii cu privire la managerierea ofertelor primite
- Oferte VIP exclusive, la care restul jucatorilor nu au acces si unde se pot castiga cele mai impresionante jackpot-uri


Fiecare din cele 5 categorii de membru VIP (Diamant, Platina, Aur, Argint si Bronz) se bucura de o anumita reducere si pot duce la castigarea unor beneficii extraordinare pentru un jucator de loto online.

Bilet Loterie pe internet

Extragerile multiple

Achizitionarea unui pachet de extrageri multiple conduce la o economisire de pana la 25% din suma folosita in astfel de actiuni. Cu cat participarea la joc este mai intensa, cu atat si economiile devin mai vizibile. Pachetul de extregeri multiple se numara printre promotiile preferate ale jucatorilor de loto online, datorita reducerilor oferite la cumpararea biletelor. Spre exemplu, cel care alege sa joace 5, 10, 25 sau 52 de extrageri multiple, consecutive, cu numerele norocoase, se bucura de beneficii ca:

- Economisirea de pana la 25% din suma ceruta la participare
- Siguranta de a nu rata nici o extragere


Cu toate astea, trebuie mentionat faptul extragerea multipla este activata o singura data. Pentru reinnoirea pachetului de extrageri multiple, este necesara o noua solicitare a respectivei preferinte. Operatiunea poate fi facuta cu usurinta, urmand pasii necesari din campul de activitate a clientului.

Abonamentele

Un abonament la loteria online implica participarea jucatorului la fiecare extragere consecutiva, pana in momentul anularii acesteia.

Beneficiile unui abonament la cumpararea biletelor de loto online reprezinta un adevarat pachet de oferte, ca:

- primirea minimului din fiecare al 10-lea bilet loto gratuit
- siguranta de a nu rata nici o extragere
- obtinerea automata a 25 de puncte VIP
- posibilitatea schimbarii numerelor in orice moment

Abonarea la una din loteriile online alese se poate realiza prin completarea unei singure intrari si doar dupa plata efectuata. De asemenea, abonamentul se poate stopa sau reactiva la orice moment. Reactivarea presupune automat primirea a 25 de puncte VIP.

Spune unui prieten

Promotia "Spune unui prieten" ofera, la fiecare recomandare realizata, cate un bonus in valoare de 25$. Persoana care primeste oferta obtine si ea un bonus de 12,50$, iar oferta poate creste in functie de numarul recomandarilor efectuate.

Suma de bani bonus primita poate fi folosita in obtinerea de bilete gratuite, care pot fi folosite in extragerile uriase de jackpot-uri din intreaga lume a loteriei online. Mai exact, promotia "Spune unui prieten" functioneaza astfel:

1. primul pas sta in trimiterea invitatiilor la cati mai multi prieteni sau cunostinte, in scopul participarii la una din cele peste 40 de loterii online, existente in lume;
2. prin invitatia primita, jucatorul poate intra pe site si se poate inregistra pentru a juca la loteria online;
3. intr-un interval de timp de 24 de ore de la cumpararea primului bilet, ambele parti au de castigat: persoana care trimite invitatia se poate bucura de un bonus in bani de 25$, in timp ce noul jucator, cel care accepta invitatia si care se inregistreaza pe site, primeste un bonus in bani, in valoare de 12,50$.

Modul de joc

Modul de joc la loteriile online este unul simplu si usor de inteles pentru orice persoana care doreste sa participe. Pentru a putea juca, participantului nu ii ramane decat sa completeze formularul de pe site si sa apese butonul de joc (Play). Dupa aceasta etapa, urmeaza ca totul sa fie lasat in grija echipei raspunzatoare de scanarea si validarea biletelor. Trebuie stiut ca este necesara completarea tuturor liniilor din formular, nerespectarea acestei reguli ducand automat la o completare realizata de sistemul aleatoriu.

Alegerea numerelor poate fi realizata de catre participant in mai multe modalitati, ca:

- Manual, modalitate cunoscuta si sub denumirea de Selectie Naturala, in care jucatorul isi alege numerele
- Automat, unde participantul poate apela la sistemul loteriei, care va allege numerele la intamplare
- Numerele norocoase, trecute deja in meniul referitor la preferintele de joc a clientului

Castigarea premiului poate fi realizata doar prin obtinerea unui numar minim de combinatii reusite la o singura linie. Trebuie tinut cont de faptul ca fiecare linie este separata, in timp ce numarul minim urmarit este situate intre 2-6 linii, depinzand, totodata, si de loteria aleasa.

Descriere loterii importante din Europe si intreaga lume

Cu peste 40 de loterii online in intreaga lume din care pot alege, jucatorii pot profita fie de un jackpot urias sau premii spectaculoase, dar si de multe alte surprize oferite zilnic. Printre cele mai cunoscute loterii din lume se numara cele ca EuroMillions, Mega Millions, Powerball si SuperEnalotto.

Loteria EuroMillions este loteria online cunoscuta ca loteria cu cel mai mare jackpot din intreaga Europa. Jackpot-urile uriase a loteriei sunt castigate de jucatorii care reusesc sa obtina combinatia corecta formata din 5 numere principale, de la 1 la 50 si inca doua numere, de la 1 la 11, cunoscute si sub denumirea de "Lucky Stars". Cel mai mare jackpot castigat la faimoasa loterie EuroMillions este de 185 de milioane de euro, in luna iulie, a anului 2011. EuroMillions mai ofera jucatorilor periodic, Marea Extragere, unde suma oferita la jackpot atinge 100 de milioane de euro. Suma totala nu a putut fi castigata niciodata, insa cineva a reusit sa plece acasa cu 129 de milioane de euro, proveniti din marea Extragere.

Mega Millions se numara printre cele mai importante nume de loterii online din lume, cu jackpot-uri uriase. Cunoscuta ca cea mai populara loterie din Statele Unite ale Americii, Mega Millions realizeaza extrageri de doua ori pe saptamana. Aceasta se numara printre loteriile online fruntase, datorita modului simplu de joc, dar si a pretului de bilet, accesibil fiecarei categorii de jucator. Regulile Mega Millions spun ca participantii trebuie sa aleaga 5 bile cu numere de la 1 la 56 si inca o bila, cunoscuta ca si Mega Ball, care consta in alegerea unui numar de la 1 la 46. Castigul poate fi realizat doar daca cele 6 numere alese de jucator coincid cu cele 6 numere extrase in ziua respectiva. Sanse la castig au toti jucatorii, chiar si cei care reusesc sa ghiceasca doar un numar din cele 6 extrase. Cel mai mare castig inregistrat a fost in 2012, in valoare de 656 de milioane de dolari, intrat in posesia a 3 norocosi jucatori care au reusit sa obtina biletele castigatoare.

Loteria online Powerball, din America, este loteria care a oferit cele mai uriase jackpot-uri din istoria loteriilor online. Pentru a participa la joc, participantii trebuie sa aleaga 5 bile cu numere cuprinse intre 1 si 59 si inca un numar (Powerball) de la 1 la 35. Biletul castigator este biletul care corespunde cu toate numerele extrase. Ultimul castig inregistrat a fost in noiembrie, 2012, in valoare de 588 de milioane de dolari, ramanand totodata in isoria celor mai mari castiguri ale loteriei online Powerball.

SuperEnalotto, loteria online a Italiei, este loteria care ofera saptamanal, cate trei sanse (trei zile de extragere) spre a castiga cele sase premii puse in joc. Regulile jocului constau in alegerea de sase numere diferite, cuprinse de la 1 la 90, plus un numar bonus (Jolly Ball), care nu este luat in considerare la castigarea jackpot-ului. Se poate juca pe 5 linii sau se poate alege o modalitate prin care sa se poata obtina cat mai multe combinatii de 8, 9, 10 sau 11 numere, ducand astfel la sanse mai mare spre castigarea premiului. Premiile sunt clasate pe 5 categorii. Jackpot-ul SuperEnalotto este castigat doar prin obtinerea corecta a celor 6 numere alese de participant cu cele 6 numere extrase.

Cumparare bilet la loto pe internet

Cumpararea unui bilet la loteriile online se face prin folosirea cardului bancar. Dupa confirmarea tranzactiei, oficiile locale ale loteriei primesc un formular, urmand ca biletele sa fie atent verificate si scanate, intr-un timp cat mai scurt.

Ca dovada a seriozitatii si modului rapid de operare, orice comanda ajunsa la oficiile loteriei locale nu poate fi anulata in nici un fel. Cu toate acestea, in cazul unei nelamurariri sau intampinarii unei dificultati, participantii se pot folosi de email, de numarul de telefon afisat pe site sau chiar de serviciul de chat. In plus, jucatorii pot accesa o intreaga pagina a site-ului dedicata metodelor de plata, a tipurilor de card folosite in loteriile online.

In cazul unui castig, sistemul automat de informare anunta imediat clientul, prin trimiterea unui email catre acesta. In acelasi timp, este modificat si contul personal al castigatorului, moment in care sunt incluse toate informatiile necesare in scopul retragerii sumei de bani.

Obtinerea castigului se realizeaza printr-un transfer in contul personal al clientului intr-un interval de 24 de ore de la afisarea rezultatelor oficiale. Dupa aceasta etapa, jucatorul isi poate retrage fie intreaga suma de bani acumulata, alegand metoda anterior stabilita, fie pastrand intreaga suma sau o parte din aceasta, pentru a o folosi in viitoarele jocuri.

Castigurile mai ridicate, ca jackpot-urile sunt ridicate personal de catre jucator, prin prezentarea acestuia la oficiul local al Loteriei. In plus, Loteria este dispusa sa plateasca cheltuielile de drum a clientului catre locatia in care a fost achizitionat biletul castigator. Primirea biletului castigator este realizata de catre managerul oficiului local, alaturi de echipa Loteriei raspunzatoare de legalitatea intocmirii actelor necesare. De asemenea, taxele locale provenite de pe urma castigului sunt transferate intr-un interval de timp de 15 zile de la primirea sumei de la operatorul loteriei .